Keramiklageret sælger det smukke håndmalet keramik som vi får produceret i keramikbyen Boleslawiec i Polen. Da Boleslawiec området er rigt på god lerjord, har man gennem generationer gjort det til en levevej at producere keramik, og det er dygtige, stolte og engagerede lokale medarbejdere med rigtig god sans for kvalitet at vi møder på fabrikken.

Keramikken har passeret mange flittige hænder inden den forlader fabrikken. Når vi er på besøg kan vi følge hele processen lige fra ler klumperne til sortering og kvalitettjek af de færdige produkter.

Alt er håndmalet til den mindste detalje hvilket kalder på stor præcision og sirlighed fra kunstneren der fører penslen.

Keramikken bliver kun endnu smukkere af de små nuancer der opstår når noget er håndmalet, og det er er kun det trænede øje der bemærker de mikroskopiske forskelle på de enkelte dele.

Keramikken er brændt ved 1250 grader hvilket gør at det er ovnfast, ligesom det tåler mikroovn og opvaskemaskine, hvorfor det er velegnet til daglig brug.

Keramiklageret bestræber sig på at have et stort udvalg i mønstrene 7, 7M, 9, 10, 140 samt 141, således at der altid er mulighed for at supplere sit stel med nye dele i disse mønstre.

Keramikken kan købes her på vores hjemmeside, men også i vores Keramikcafe på Silkeborg Sø Camping og Feriehuse på Århusvej 51, 8600 Silkeborg, det er her vi har vores showroom, og man kan altid komme forbi efter aftale på telefonnummer 51311239.